Sidste nyt.
Følg i øvrigt med på vores facebook profil.
 


10-05-2022
Det var et fantastisk syn med de mange farvestrålende cykeldress efter 3 års pause og så ifm. vores 20 årige jubilæumsløb. Vejret viste sig også fra den flotteste side, solskin og svag vind. Alt gik sådant set efter planen. Der var et enkelt uheld med en deltager, dog ikke alvorligt. De røde pølser udgik pga. fejlleverance, men grillpølsen var også en succes.
Der deltag knap 200 ryttere, som desværre er en nedgang, vi ikke havde håbet på. Vi vil nu vurdere, hvad dette skyldes på evalueringsmødet. TAK til alle deltagere for jeres måde at være på - TAK til vores stabile sponsorer - og ikke mindst til klubmedlemmerne for jeres flotte indsats denne weekend.
Ses næste år sidste lørdag i april!

24.4.2022
Der vil være INFO over højtalere inden starten, som i øvrigt kan findes her på hjemmesiden. Det er jo et motionscykelløb, hvor alle færdselsregler skal overholdes. Vær dog opmærksom på de mange hjælpere rundt på ruten, som vil prøve hjælpe jer sikkert igennem. Enkelte steder standser de tværgående trafik (Trafikofficiels). Ellers står de før den ubetingede vigepligt og gør dig opmærksom på en evt. farlig passage (Flagposter) Følg deres anvisning/opmærksomhed og kør sikkert igennem ruten.

Når målstregen er passeret, er vi klar med de røde pølser/vand/øl til alle deltagere. Her kan løbets detaljer selvfølgeligt vendes en ekstra gang - det sociale aspekt har en stor rolle her! Vel mødt sidste lørdag i april i Vildbjerg - vi glæder os til se jer.

27-02-2022
 Endelig kan vi se mod lysere tider:
Foråret komme, men så sandelig også at vores 20 års jubilæumsløb
bliver en realitet!
Vi er allerede godt i gang med planlægningen og der bliver nogle enkelte rettelser/forbedringer til dette mangeårige motionscykelløb. Der vil bl.a. ikke være tidsregistrering og dermed en resultatliste. Mange motionister har egen tidsregistrering og STRAVA.COM vil indeholde Rundt i Trehøje 2022, så tiderne kan studeres her.

Sikkerheden er stadig vigtig for rytterne, så der vil stort set være flagposter ved alle kryds. De vil advisere deltagerne inden krydset, så opmærksomheden skærpes for rytterne.
HUSK at færdselsreglerne skal overholdes, alle køre på eget ansvar!
Vi håber, at de mange deltagere igennem årerne, vil bakke op om vores jubilæumsløb. Vi pønser på en lille jubilæumsgave til alle, så møde endelig op den sidste lørdag i april i Vildbjerg!

7.3.22
Vores folder er nu klar til udskrivning. Fordel den gerne på arbejdspladser, virksomheder, forretninger, klubhuse, haller m.fl.

NYT NYT NYT!!!
Nu er muligheden for at
* låne en racer fra DGI
* være med til fortræning til Rundt i Trehøje 2022 i 1 af de 2 klubber
* deltage gratis i Rundt i Trehøje 2022
* og være gratis medlem enten af Vildbjerg Motion eller medVIND i 2022.

Du skal selvfølgeligt være fra klubbernes lokalområder.
Fortræning starter sidste søndag i marts i begge klubber,
så tilmeld dig snarest til
Vildbjerg Motion v/ Kjeld Rønnow tlf 2990 3959
medVIND v/ Carsten Kristensen tlf 4043 4845

VÆR MED FRA STARTEN i fællesskabet for god motion!
Preben

26.3.2022
Klubberne har fået tildelt nogle midler fra Foreningspuljen/DIF til at synliggøre motion på cykel i lokalområdet (Bevæg dig for livet). Ifm. klubberne sæsonstart er muligheden nu for at låne en racer via DGI og deltage i fortræning hele april måned frem til Rundt i Trehøje 2022. Deltagelsen vil i såfald være gratis både til træningen og deltagelsen i løbet. Vel mødt!